Звільнення Арестовича на Банковій не підтверджують / facebook.com/alexey.arestovich

Олексій Арестович, який днями заявив про звільнення з Офісу президента, відреагував на появу допису про себе в базі "Миротворець".

Про це йдеться у Facebook блогера.

Він зазначив, що до 2019 року сам активно користувався базою, проте з того часу "Миротворець" почав "перетворюватися на помийку".

Відео дня

Арестович вважає, що з ним таким чином хочуть політично поквитатися представники влади п’ятого президента.

"У занесення мене у "Миротворець" суть порошкових проявилась у всій повноті: по-перше, використовувати державного значення речі у внутрішньополітичних розбірках; по-друге, їх вже легендарна сцикл***, оскільки, поки я був у Офісі, їхня могутня рука відповідні клавіші натискати боялась", – висловився блогер.

Арестович назвав причетних "тупими, жадібними, шкідливими сцик***": "Й думки у вас короткі-короткі, як у Буратіно. І життя вас у цьому невдовзі переконає".

Читайте такожБлінкен не вбачає проблеми у відмові Німеччини постачати Україні озброєннняЩо передувало

Напередодні на ресурсі "Миротворця", до якого вносять, зокрема, причетних до війни на Донбасі бойовиків, з’явився допис про Олексія Арестовича.

Автори виклали особисті дані блогера й, назвавши його "професійним провокатором", звинуватили в участі в актах гуманітарної агресії проти України та дискредитації Збройних сил.

Для підтвердження на сайті виклали скріншоти листувань блогера з користувачами у соцмережі й виступів Арестовича, у яких той різко висловлювався про військових.

Цьому передувала заява Арестовича про нібито наміри звільнитися з посади позаштатного радника глави ОП через "слабкість" чинної влади щодо затримання Порошенка. Проте на самій Банковій в коментарях ЗМІ його звільнення не підтвердили.

Вас також можуть зацікавити новини: