Спочатку порушник підрізав автомобіль інваліда / кадр з відеосюжету Sochi24.tv

Поліція порушила дві кримінальні справи стосовно автомобіліста, який напав на безногого водія-інваліда в Сочі.

Про це повідомив «РИА Новости» представник ГУМВС по Краснодарському краю.

Читайте такожУ Росії 80-річну бабусю підозрюють у розчленуванні квартиранта з України

"У чергову частину УВС Сочі надійшло повідомлення про ДТП, на місце прибули співробітники ДПС та слідчо-оперативна група. Відносно 35-річного чоловіка складено адміністративний матеріал, а також порушені кримінальні справи за статтями "Умисне заподіяння легкої шкоди здоров'ю" і "Умисне знищення або пошкодження майна з хуліганських спонукань", - пояснив представник відомства.

Раніше в соціальних мережах з'явилося відео, на якому видно, як автомобіль з водієм без обох ніг підрізала інша машина. Порушник примусив водія-інваліда зупинитися, після чого пошкодив йому машину і побив. Під час нападу потерпілий чоловік намагався телефоном викликати допомогу.

Крім того, чоловік повідомив про бездіяльність прибулих за його викликом співробітників ДПС, що виразилися, у невжитті заходів до фіксації ДТП і пошкоджень у водія, огляду водіїв на предмет стану алкогольного сп'яніння.

За даним фактом буде проведена дослідча перевірка, яка з'ясує правомірність дій співробітників ДПС, які прибули на місце ДТП.