Жириновський зганьбився черговою абсурдною заявою на адресу України / Фото УНІАН

Одіозний російський політик, лідер ЛДПР Володимир Жириновський вважає, що РФ має замість привітання президента України Володимира Зеленського у зв'язку з інавгурацією створити "тимчасовий уряд" на окупованому Донбасі на чолі з екс-прем'єр-міністром Миколою Азаровим.

Читайте такожАгонія та "брама смерті": астролог напророкував Жириновському страшний період

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

Відео дня

«Зеленський оголосив про розпуск Ради, але потрібно ще було заарештувати депутатів, які робили йому зауваження про російську мову», - вважає Жириновський.

«Президент Путін правильно зробив, що не привітав Зеленського. Ми взагалі не повинні визнавати вибори в Україні, ЛДПР такий проект постанови в Держдуму вже внесла. Замість цього ми маємо створити тимчасовий уряд України на території Донецька і Луганська на чолі з Миколою Азаровим і поширити спрощений порядок видачі паспортів Росії не лише на жителів Л/ДНР, а й на всіх українців», - заявив лідер ЛДПР.

Як повідомляв УНІАН, у Росії за декілька днів до президентських виборів в Україні фракція ЛДПР внесла до Держдуми проект заяви про їхнє невизнання.

У заяві зазначено, що вибори в Україні «відбулися» нібито із застосуванням "брудних виборчих технологій", що є "грубим порушенням міжнародно-правових принципів і норм, які лежать в основі організації і проведення демократичних виборів".