За свій вчинок головний лікар Едуард Іванов пізніше вибачився / ілюстрація: newsru.co.il

Головний лікар лікарні №8 Обнінськ Калузької області РФ Едуард Іванов пообіцяв каструвати місцевих журналістів.

Про це повідомляється на порталі Obninsk.Name.

«Мистецтво ведення бесіди і застосуванням блатних слівець з 90-х і обіцянок «пристукнуть», відірвати і відкусити (так-так!) статеві органи журналістів і зовсім викликає подив, Це нормально, коли чоловік розмовляє з жінкою, лікар з пацієнтом, а заодно і керівник лікарні з журналістом?» - пише портал.

Відео дня

Читайте такожВиходу немає: у Росії дітям-інвалідам доводиться залазити у вікно центру реабілітації

Відповідним чином головний лікар відреагував на публікацію журналістів про інцидент в лікарні. В ній повідомлялося, що 50-річна пацієнтка просиділа три години в черзі, але так і не пройшла диспансеризацію через малу кількість фахівців.

«Ну і що? Вона ж не на вулиці була! А хто її туди взагалі кликав? Яка, на хрін, диспансеризація? Її не потрібно проходити, за неї треба гроші отримувати. Диспансеризація не знайде раннього раку, це неможливо, там немає тестів для пошуку ранніх захворювань, це нісенітниця!» - заперечив Іванов.

У матеріалі видання говориться, що це далеко не найяскравіше висловлювання головного лікаря під час бесіди з журналістом. Повну бесіду портал не надає через "наявність аморальних і ганебних виразів".

За свій вчинок Іванов пізніше вибачився, мовляв, «піддався емоціям, розлютився, допустив грубість і безтактність».

Як повідомляв УНІАН, у Єманжелінську Челябінської області приймальне відділення міської лікарні №1 не прийняло інваліда на госпіталізацію, залишивши його лежати на підгузках для дорослих.