Єгор Крід несе загрозу розвитку дітей, вважають російські експерти / black-star.ru

Роскомнагляд опублікував дослідження музики російського виконавця Єгора Кріда, проведене громадською організацією «Національна рада соціальної інформації».

Читайте такожРосспоживнагляд побачив у коміксах про Дедпула «пропаганду нацизму» - ЗМІ

Відео дня

Експерти ради назвали виконавця «яскравим представником агресивної антиросійської субкультури реперів, що несе антицінності сатанізму через музику російській молоді».

Автори експертизи посилаються, зокрема, на книгу Ольги Четверикової «Цифровий тоталітаризм. Як це робиться в Росії». У книзі стверджується, що реп і хіп-хоп – це ідеологічна зброя сатанізму, яка прийшла на зміну музиці в жанрі «хеві метал» і поширюється через соцмережі.

«Реп – це не просто екзотична музика, а агресивна тоталітарна секта, релігійною основою якої є африканські сатанинські культи», – цитують книгу експерти.

Фахівці також проаналізували татуювання Єгора Кріда.

«Виходячи з демонстрованої співаком приналежності до руху New Age, що добре видно з його татуювань, можна зробити висновок про його ідеологічну орієнтацію як антиросійську», – йдеться в документі.

Експерти зробили висновок, що медіапростір виступів Єгора Кріда містить понад 7/8 критеріїв забороненого для дітей інформаційного контенту і має високий ступінь ризику заподіяння шкоди здоров'ю та розвитку дітей і підлітків.

Нагадаємо, в лютому російська Держдума ухвалила в першому читанні законопроект про ізоляцію Рунета.