Наслідки роботи ППО / Колаж УНІАН / фото з соцмереж, скріншот

Російська протиповітряна оборона могла збивати в підмосковній Балашисі звичайний метеорологічний зонд. Саме їхні ракети призвели до руйнувань.

Про "ракетопад" пише російський проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на джерело. У 1-й армії ППО і ПРО розповіли, що о 20:47 вони із ЗРПК "Панцир-С1" здійснили три постріли по малогабаритній кулі. Самі російські військові кажуть, що їхньою метою міг бути метеозонд.

Уламки ракет впали в мікрорайоні Кучино, зруйнувавши покрівлю і стіну в одному з будинків, почалася пожежа. Ще в одному будинку вибило скло і посікло фасад. Також біля лісосмуги постраждали двоє чоловіків.

Відео дня

Зазначається, що силовики не знайшли на місцях подій фрагменти безпілотного літального апарату, проте виявили розгінний блок ракети.

Вибух у Балашисі: що відомо

Нагадаємо, вчора ввечері в мережі повідомили про вибух у Московській області. У мережі писали, що Балашиху нібито атакує безпілотний літальний апарат.

У мерії заявили, що уламки збитого дрона пошкодили житловий будинок, у якому перебували люди. Ніхто не постраждав. На сусідній вулиці осколки, що впали, зачепили двох чоловіків.

При цьому російське Міністерство оборони оголосило, що протиповітряна оборона збила малорозмірну повітряну кулю.

Вас також можуть зацікавити новини: