'Чекаю переговорів з 'Азовом': Гіркін розлютився через зустріч Путіна і Пригожина

Терорист Ігор Стрєлков-Гіркін розлютився через новини про зустріч диктатора Володимира Путіна із ватажком "Вагнера" після заколоту.

Реакція Гіркіна на цю зустріч з'явилася у його Телеграм-каналі. Воєнний злочинець досить іронічно прокоментував цю зустріч.

"Чекаю новини про те, як Володимир Володимирович зустрічається з командуванням полку "Азов" та вислуховує їхню версію битви за Маріуполь", - зазначив Гіркін.

Відео дня

Зустріч Пригожина і Путіна

Французька газета Libération з посиланням на джерела в західній розвідці повідомила, що за 5 днів після заколоту "Вагнера" Євген Пригожин зустрічався з Володимиром Путіним. За даними видання, Пригожина нібито викликали в Кремль ще 1 липня.

На цій зустрічі, як зазначає Libération, також були присутні директор Росгвардії Віктор Золотов очільник Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Наришкін.

Згодом прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков підтвердив, що російський президент Володимир Путін 29 червня провів зустріч із Євгеном Пригожиним та командирами ПВК "Вагнер", на ній були присутні 35 осіб.

Вас також можуть зацікавити новини: