Сергій Наришкін підозрює ЦРУ у намаганні створити уряд Росії у вигнанні / фото скріншот

Співробітники Центрального розвідувального управління (ЦРУ) Сполучених Штатів Америки працюють над створенням поза межами РФ "віртуальної", легітимної "Російської республіки" з певною "тимчасовою адміністрацією". Про це повідомив директор Служби зовнішньої розвідки (СЗР) Росії Сергій Наришкін, інформує ТАСС.

"Абсурд ситуації дійшов до того, що ЦРУ опрацьовує проект створення за межами Російської Федерації віртуальної та нібито легітимної держави. Так званої Російської республіки на чолі з якоюсь "тимчасовою адміністрацією", - сказав Наришкін.

Крім того, він вважає, що країни Заходу намагаються "консолідувати керовану російську опозицію за кордоном за загальними стандартами Держдепартаменту з участю ЦРУ, а також створити мережу підпільних антиурядових комітетів всередині Росії" перед президентськими виборами в Російській Федерації.

Відео дня

Останні новини з Росії

Напередодні під час "прямої лінії з народом" президент Росії Володимир Путін видав порцію маячні щодо настання миру в Україні. Зокрема, він сказав, що Кремль, як і раніше, хоче провести так звану "денацифікацію" України. Путін також зазначив, що цілі війни РФ проти України не змінюються - це денацифікація України, демілітаризація та її нейтральний статус.

Раніше УНІАН повідомляв, що директор Служби зовнішньої розвідки (СЗР) Росії Сергій Наришкін заявив, що війна в Україні стане для США "другим Вʼєтнамом". За його словами, Україна "перетвориться на "чорну діру", яка поглинає все більше і більше ресурсів і людей".

Вас також можуть зацікавити новини: