ЗМІ дізналися шокуючу інформацію про здоров'я Кадирова / фото t.me/RKadyrov_95

Ватажку Чечні Рамзану Кадирову намагалися пересадити нирку. Зазначається, що операція не мала успіху й орган не прижився.

Видання Obozrevatel, посилаючись на власні джерела в чеченській діаспорі, пише, що поплічник Кремля знаходиться в одній з лікарень Москви. Його стан все ще критичний. Лікарі планують провести повторну операцію й все ж пересадити новий орган.

При цьому зазначено, що Кадиров часом перебуває у свідомості. До нього навідуються соратники, щоб розділити владу.

Відео дня

Кадиров тяжко хворий - що відомо про стан ватажка Чечні

В останні дні з'явилися чутки про важкий стан лідера Чечні Рамзана Кадирова. Навіть повідомлялося, що він знаходиться в комі. Інформацію про хворобу Кадирова підтвердили в українській розвідці

17 вересня чеченський правозахисник Абубакар Янгулбаєв повідомив про смерть Кадирова. У свою чергу проект ВЧК-ОГПУ повідомив, що до лікарні, де, ймовірно, лікувався ватажок Чечні, прибули кортежі чеченської "еліти". Також з'явилася інфоромація, що з боку Кремля в бік Внуково вилетіли два вертольоти. 

Пізніше в Telegram-каналі Кадирова з'явилося відео, де ватажок Чечні прогулюється вулицею і закликає так вчинити тих, хто "не може відрізнити правду від брехні". 

18 вересня аналітики Американського Інституту вивчення війни повідомили, що занепокоєння з приводу стану Кадировау російських ЗМІ демонструє залежність президента РФ Володимира Путіна від чеченського ватажка в питанні збереження стабільності в регіоні

Вас також можуть зацікавити новини: