У Підмосков'ї дитина загинула страшною смертю / фото t.me/ENews112

В Підмосков'ї діти живцем спалили 11-річного хлопчика, замкнувши його в сараї і влаштувавши підпал. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Трагедія сталася в місті Раменське, що за 30 км від Москви. За даними телеграм-каналу Shot, між дітьми сталася сварка, після якої 11-річного хлопчика замкнули в сараї. Видання "112" уточнює, що двері спеціально забили цвяхами.

Хто саме здійснив підпал, поки не ясно. Коли почалася пожежа, діти спробували визволити друга із замкненого ними ж сараю, але не змогли. Тоді покликали на допомогу дорослих, але ті теж не встигли вчасно.

Відео дня

"Вони ламали клямки, намагалися зруйнувати лопатою споруду, але це не допомогло, вогонь був занадто сильний. Коли дорослі зламали сарай, дитина вже сильно обгоріла і померла", – пише 112.

Події в Росії

У Росії 15-річний хлопчик наклав на себе руки через перукарню. Підліток сильно посварився з батьками, які змушували його йти в перукарню постригтися, чого він не хотів. Хлопець після сварки пішов з квартири на емоціях, а через 3,5 години його знайшли біля будинку мертвим.

У Калінінградській області військовий жорстоко побив і зґвалтував дівчину. Місцеві жителі його оперативно затримали на місці злочину. Ще до приїзду поліції ґвалтівника теж грунтовно побили.

Вас також можуть зацікавити новини: