Виступ Росгвардії в РФ / Скріншот

У Московській області службовці Росгвардії відкрили вогонь у бік глядачів, поранивши дитину. Про це повідомляє російський Telegram-канал ВЧК-ОГПУ.

Інцидент стався в місті Електросталь під час показових виступів. "Бійці Росгвардії вирішили....розстріляти глядачів з дітьми (на щастя, холостими патронами). Маленькі діти з криками хапалися за голови і падали на землю", - йдеться в повідомленні.

На відео чутно, як діти починають кричати, закриваючи вуха. При цьому звуки стрілянини тривають. За даними каналу, одна з них отримала серйозне пошкодження від гільзи.

Інші новини Росії:

Раніше стало відомо, що в Ханти-Мансійському автономному окрузі сім'ям російських загарбників почали видавати дисконтні картки зі знижкою на їжу.

Тим часом у Сочі для маленьких дітей організували "уроки мужності", на яких їх вчать пересуватися по болоту і не боятися зброї.

За даними розвідки Латвії, зараз у російському суспільстві поширюється відчуження і апатія, при цьому рівень довіри до Міністерства оборони РФ на тлі повномасштабної війни проти України тільки зріс.

Вас також можуть зацікавити новини: