Екс-"вагнерівець" не вірить у смерть Пригожина і хоче воювати / фото t.me/orchestra_w

Екс-найманець ПВК "Вагнер" після помилування і повернення до мирного життя мріє повернутися під Бахмут або "ще куди-небудь", бо не знає, як далі жити.

"Я не знаю, що сказати з приводу планів. Всі ці поради я чув: "Іди, коротше, піднімай свою ж*пу, влаштовуйся на роботу, займися мирним життям". Але це складно. Я б усе зараз віддав і знову пішов на Бахмут і ще куди-небудь. Тому що я знаю, як там. Але (на війну в Україні) беруть тільки міністерських зараз, які особливо не воюють. А призовники - це діти. У них ні досвіду, нічого немає. Вони автомат тримають, а у них руки трясуться", - сказав він в інтерв'ю російському виданню "Бумага".

За його словами, воювати від Міноборони РФ він не піде: "У нас мало хто йде туди - і це "зрадники". Міністерство оборони сильно нам протидіяло".

Відео дня

Також він висловився про смерть ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина: "У смерть Пригожина я не вірю. Але це секретна інформація. Просто все неправда - і це не мої домисли".

Безногий "вагнерівець" зібрався брати Одесу

Раніше повідомлялося, що ще один колишній "вагнерівець" , який на розв'язаній Росією війні в Україні втратив обидві ноги, мріє повернутися на поле бою, але тільки якщо його приймуть назад у ПВК.

При цьому він, кажучи мовою роспропаганди, заявив, що росіяни воюють "за Росію, за батьківщину", а в українців її "вже немає, тому що половину України Польща забере": "Нам Одесу ще треба взяти, щоб в "Гамбрінусі" посидіти - відмінний ресторан, з радянських часів його знаю. Хочу в російську Одесу".

Вас також можуть зацікавити новини: