Він купив у мисливському магазині чотири ножі / фото Baza

У Пермському краї школяр напав на вчительку з ножем.

Про це повідомляє Baza.

Учень 10 класу ліцею №1 міста Березники наніс вчительці два поранення в шию. Жінку госпіталізували в лікарню в стані середньої тяжкості.

Відео дня

Нападника звуть Долбєєв Роман. На його думку, вчителька Людмила Ішменева занижувала йому оцінки, тому він вирішив їй помститися.

Читайте такожУ Челябінську шестикласниця прийшла в школу з пістолетом, раніше вона брала з собою ніжБатьки підлітка у відпустці, а він залишився з дідом у Березниках. За кілька днів до нападу він скаржився йому на проблеми з фізикою.

Йому найняли репетитора, але хлопець говорив, що вчителька продовжувала на нього тиснути. 

Він купив у мисливському магазині дядька чотири ножі, які проніс до школи в рюкзаку. На вході підлітка не перевіряли, тому що у нього був пропуск. 

У школі його характеризують позитивно. При затриманні він не зміг пояснити, навіщо напав на вчительку.

Також опубліковано текст повідомлення, яке він відправив своєму другові в вечір перед нападом на вчительку в ліцеї.

«По суті все своє життя я не мав близької людини. Здається, я нікого і не любив. Ті ж батьки - я їх просто поважаю, але не більше. У мене їде дах. Наприклад, сьогодні я хотів когось убити. Я змайстрував собі лямки, щоб закріпити ніж. Одягнув темний светр, рукавички, маску і реально пішов шукати того, кого можна вбити. Я проходив дві години і в мене стався відхід - я зрозумів, що творю якусь фігню. Прийшов додому, прибрався ... І розумію, що вже все. Фініш. Це сумно.

Я не хочу цього робити. Я хочу реально жити. Я хочу знайти свою любов, знайти свої захоплення. Мені подобається малювати, бігати, писати вірші, подобається спілкуватися з людьми. Це класно. Просто ... я втомився. Це пі *** ц. Записуючи це повідомлення, я розумію, що, блін, хочу жити. Але з якоїсь причини я зараз намагаюся переконати себе в тому, що повинен померти. Це дивно, дуже дивно».

фото Baza

Вас також можуть зацікавити новини