Хірург розкрив головні пластики Путіна й заявив, що лідер РФ "ліг під ніж" у 2001 році / скріншот

Президент РФ Володимир Путін, ймовірно, розпиляв собі щелепу, щоб створити образ "вольового" лідера й приховати ознаки "слабовілля", що проступають на його обличчі. Раніше з публічного доступу зникли контракти про його онкологічні обстеження.

Зокрема, у 2001 році піар-команда диктатора вирішила виправити його підборіддя. Про це заявив пластичний хірург Дмитро Слоссер в рамках ефіру програми "Аргумент": "Явні зміни почалися з 2001 року. До цього дня ми явно бачили "втомленого Путіна", у якого вже почалися якісь зморшки, мішки під очима. Я так розумію, що його піар-менеджери вирішили, якимось чином виправити це питання і, перш за все, додати йому трошки "мужності". Ті зміни, які він зробив, перші операції з 2001 року - почалися з пластики підборіддя", - заявив він.

"Якщо ви звернете увагу, то помітите, підборіддя Путіна - слабовільне, погано виражене, негарне. Його ніс за рахунок цього значно виступає. Після 2001 року, ми можемо відзначити, що підборіддя збільшилося в розмірі. Я думаю, що це однозначно була операція. Зазвичай це виконується за рахунок імпланта. Але, в деяких випадках, робиться розпил по щелепі", - додав хірург.

За його словами, складно з фотографій визначити, який саме шлях обрали для підборіддя Путіна. Але зміни однозначно відбулися.

"Після 2001 року він зробив ще ряд пластичних операцій. Я з упевненістю можу сказати, що була операція з підтяжки верхніх і нижніх повік. Ми бачили, що повіки у нього були втомлені, очі глибоко посаджені, непростий випадок для пластичного хірурга", - вказав експерт.

Про наявність операції також свідчить "яскравий" виступ Путіна на Червоній площі, коли по його щоках текли сльози. Хірург зазначив, що це явище, звичайно, не відбулося через чутливість диктатора. Це явна ознака втручання хірургії: коли слізний канал не справляється, через вітер можуть текти сльози, зазначив Слоссер. 

Сльози Путіна на Манежній площі в Москві в 2012 році / фото соціальні мережі

Далі Путін став вдаватися до так званих "уколів краси" - колоти собі гіалуронову кислоту, а також до філерів: "Він став надуватися, його обличчя вийшло злегка опухле, шкіра розгладилася за рахунок обсягу", - підсумував він.

Коханка Путіна Кабаєва "підтримала" диктатора і розпухла

Нагадаємо, 8 серпня таємна коханка Путіна в минулому відома гімнастка Аліна Кабаєва підтримала "захоплення" диктатора й також "засвітила" розпухлим обличчям під час візиту до Мінська (Білорусь). 

Туди Кабаєва вирушила заради зустрічі з головним тренером команди Білорусі з художньої гімнастики Іриною Лепарською. Її вихід у світ сильно насмішив мережу. Деякі заявили, що це "Путін у спідниці без макіяжу".

Вас також можуть зацікавити новини: