Експерт вказав на зміни у поведінці Путіна / скриншот

Російський диктатор Володимир Путін втрачає впевненість у собі. Президент РФ стривожений через ситуацію на передовій та всередині самої Росії.

Російський опозиційний політтехнолог Аббас Галямов в ефірі "24 каналу" зазначив, що удар по Кримському мосту став одним із останніх потрясінь очільника Кремля. Зараз Путін по вуха занурився в релігію і сподівається, що йому це допоможе. 

"Путін втрачає впевненість у собі, він розгублений, стає все менш адекватним. Цілком очевидно, що в нього підвищився градус релігійності. Тепер він навіть на фронт приїздить з іконами", – додав він.

Відео дня

За наказом Путіна з Третьяковської галереї до церкви Христа Спасителя у Москві перемістили ікону "Трійця" Андрія Рубльова. Диктатора не сильно хвилює, що це може нашкодити стану ікони – видно, що він хапається за сакральні соломинки.  

"Путін розуміє, як злиденно він виглядає, і в нього відбуваються серйозні зміни в психіці", – додав Галлямов.

Останні заяви і виступи Путіна

На зустрічі із губернатором Іркутської області Ігорем Кобзєвим після того, як йому доповіли про знищених в Україні російських окупантів, Путін попросив передати "Привіт їм усім".

Не минулося і без погроз після того, як 17 липня пролунали вибухи на Кримському мосту. Російський диктатор назвав інциденти "жорстоким", а також пообіцяв помсту. За його словами, Міноборони РФ вже готує відповідні пропозиції. Примітно, що вже вночі росіяни атакували південь України ракетами і дронами.

Вас також можуть зацікавити новини: