Літак РФ скинув авіабомбу під Бєлгородом / фото Getty Images

Російський літак скинув чергову авіабомбу на Бєлгородську область. Це вже 21 авіабомба, яка раптово впала на російські населені пункти останнім часом.

За даними ASTRA, 21 квітня ФАБ-500 знайшли в районі хутора Стадників Шебекинського міського округу. Знищуватимуть боєприпас сьогодні.

Російський літак скинув авіабомбу на хутір під Бєлгородом

Канал зазначає, що нарахував як мінімум 21 авіабомбу, що впала з російських літаків на територію РФ або окуповані території у березні та квітні.

Відео дня

"Влада вважає за краще це приховувати, а коли це не вдається, називають падіння - "позаштатним сходом боєприпасів". Точних відповідей, чому це відбувається - немає", - пише канал.

Інші "операції" російських літаків

Останнім часом почастішали випадки, коли російські бомби і ракети не долітають до України і падають на російські села. Міністерство оборони Великобританії проаналізувало ці випадки і вказало на можливу причину таких "промахів".

Російський військовий літак скинув авіабомбу на дамбу в Бєлгородській області.

Як повідомили в ASTRA, це сталося 21 січня в районі хутора Іонівка. Тоді авіабомбу ФАБ-250 виявили у водоймі. В результаті скидання боєприпасу частково була пошкоджена гребля. У Міноборони РФ цей інцидент не коментували.

Вас також можуть зацікавити новини: