У Підмосков'ї хлопця спотворили через зачіску / ua.depositphotos.com

У підмосковному місті Електросталь з 19-річного хлопця зняли скальп - групі чоловіків не сподобався його зелений ірокез. Про це пише видання Mash.

За інформацією журналістів, інцидент стався близько 21:00 в неділю. Потерпілий з товаришами підійшов до групи чоловіків, щоб попросити сигарету. Але замість курива юнак отримав потік образ. Коли спалахнув відкритий конфлікт, приятелі хлопця просто втекли, і він залишився в меншості.

"Неадеквати знерухомили хлопця і ножем зрізали ірокез з його голови, зачепивши частину шкіри. Після - втекли в невідомому напрямку. Закривавленому хлопцю першу допомогу надали перехожі, вони ж викликали швидку", – повідомляє видання.

Відео дня

Ситуація в Росії - останні новини

У Пермському краї РФ 10-класник зґвалтував і намагався спалити живцем свою 16-річну знайому. Вчинивши насильство, нападник кинув дівчину помирати на залізничних коліях. Коли її все ж знайшли і доставили в лікарню, медики констатували у неї 85% опіків тіла. Це потенційно смертельний стан.

А в Тюменській області російські танкісти "пішли в прорив" на громадському пляжі. По мережі розійшлося відео, як танк роз'їжджає на високій швидкості прямо по пляжу, де відпочивають люди.

Вас також можуть зацікавити новини: