Криголам-контейнервоз знаходився на причалі Атомфлоту / скріншот

У російському Мурманську раптово спалахнув атомний контейнеровоз-криголам "Севморпуть". Він знаходився на причалі Атомфлоту.

"Як повідомили нам в екстрених службах регіону, мова може йти про загоряння на атомному контейнеровозі "Севморшлях", який стоїть на причалі Атомфлоту. Офіційним підтвердженням цієї інформації наше агентство не має", - йдеться у повідомленні російського пропагандистського ресурсу ТАСС.

Зазначається, що вогонь охопив 30 кв.метрів на атомному контейнеровозі "Севморшлях". Пізніше з'явилася інформація, що пожежу на контейнеровозі ліквідовано. В результаті інциденту нібито ніхто не постраждав.

Відео дня

Знищення російських кораблів - деталі

У ВМС ЗСУ розповіли, що наразі відомо про долю двох російських кораблів, які були вражені під час атаки ЗСУ. За словами Дмитра Плетенчука, великий десантний корабель "Мінськ", який був вражений у вересні в тимчасово окупованому Севастополі, не підлягає відновленню.

Також Плетенчук прокоментував інформацію щодо малого ракетного корабля "Аскольд", який, за попередніми даними, 4 листопада був пошкоджений в Керчі в результаті атаки ЗСУ. Плетенчук зазначив, що зараз даних про наслідки попадання досить мало. Зокрема, є фотографія, яка неінформативна.

Вас також можуть зацікавити новини: