Він практично непомітно підхопив штани і швидко їх поправив / фото - УНІАН, Владислав Мусієнко

Лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський добряче осоромився в ефірі росТБ. З політика почали спадати штани в найвідповідальніший момент - коли він наважився критикувати Володимира Путіна. У Росії лаяти владу настільки небезпечно, що навіть відомі політики "втрачають" штани від страху перед Кремлем.

Курйозний момент зі штанами Жириновського потрапив в ефір російського телеканалу ТВС.

Так, глава ЛДПР взяв участь у російському політичному шоу.  Під час дебатів політик розпалився і почав критикувати владу РФ, в цей момент з нього почали спадати штани. 

Жириновський критикував президента РФ і главу російського уряду Михайла Мішустіна. Політик голосно кричав про те, що влада має комуністичні погляди, при цьому він активно розмахував руками.

Але в якийсь момент запал Жириновського поменшав - раптово він відчув, що з нього спадають штани. Політик швидко зрозумів, що потрібно рятувати курйозну ситуацію. Він практично непомітно підхопив штани і швидко їх поправив.

Читайте такожУ Казахстані затримали водія з живим конем у салоні (відео)Конфуз швидко потрапив в мережу. Користувачі активно обговорюють штани Жириновського і жартують, що навіть одяг політика боїться за свого власника, який наважився критикувати Путіна. 

Раніше УНІАН вже повідомляв про ще один курйоз з Жириновським. Політик хотів влаштувати помпезний виїзд на конях, але задум з тріском провалився. Тварини навідріз відмовилися везти одіозного росіянина, замість цього одне з них вирішило справити нужду.

Також вас можуть зацікавити новини: