З колонії на війну: ЗМІ розкрили деталі про окупанта, який по-звірячому вбив дівчину в 'ЛНР'

Російські ЗМІ з'ясували деталі жорстокого вбивства та зґвалтування 17-річної дівчинуи у тимчасово окупованому Луганську. Підозрюваним виявився раніше судимий учасник війни в Україні. Він сидів за вбивство жінки.

Як повідомляє ASTRA, у Луганську за підозрою у вбивстві 17-річної дівчини затримали громадянина РФ, уродженця Володимирської області, 33-річного Андрія Курбасова. За даними джерела каналу, чоловік зізнався, що зґвалтував дівчину в машині, а потім, злякавшись, що його зловлять, ударив її ножем у серце. Тіло Курбасов закопав у лісосмузі і обклав камінням.

Курбасов виявився завербованим на війну в Україні колишнім ув'язненим. Як повідомили його родичі, він поїхав на "сво" з колонії рік-півтора тому.

Відео дня

У колонію ж він потрапив у 2016 році за зберігання наркотиків та вбивство жінки. Згідно з вироком суду, він, п'яний, бив жертву ногами, а потім побив її рулонами паперових шпалер по статевих органах. Після цього він задушив жертву одягом. Тоді суд відправив Курбасова в колонію на 9 років та 6 місяців.

До цього чоловік також був судимий за грабіж, викрадення автомобіля та розбій.

Вбивство дівчини в Луганську

Як повідомляв УНІАН, росіянин з Володимирської області зґвалтував та вбив 17-річну дівчину в окупованій "ЛНР".

Кілька днів тому в окупованих Ровеньках Луганської області зникла 17-річна місцева мешканка Анастасія В. 4 травня її тіло знайшли у лісосмузі у селищі Дзержинський. За підозрою у вбивстві дівчини затримали громадянина РФ, уродженця Володимирської області, 33-річного Андрія Курбасова.

Вас також можуть зацікавити новини: