У Росії визнали загибель п'ятого п'ятого моряка на крейсері "Москва" / фото Telegram-канал "можемо пояснити".

Загибель п'ятого моряка під час знищення крейсері "Москва" у квітні поточного року підтвердили в Російській Федерації. У Міністерстві оборони РФ визнали мертвим старшого мічмана Дмитра Череміскіна.

Про це повідомляє Telegram-канал "Можемо пояснити".

Відзначається, що з квітня Череміскін значився безвісти зниклим. 11 серпня його дружина Надія Мерзлякова отримала на руки офіційне свідоцтво про смерть.

Відео дня
Через чотири місяці в РФ визнали загибель п'ятого моряка з крейсера 'Москва'

Повідомляється, що Череміскін командував електромеханічною бойовою частиною корабля. Він пропав безвісти після попадання в крейсер "Москва" української ракети. Вже в травні його родичі заявляли про загибель мічмана.

Він є лише п'ятим підтвердженим загиблим на кораблі. Спочатку російська сторона говорила про одного загиблого, але пізніше визнали смерть матроса-строковика Івана Франтіна, а також моряків Леоніда Савіна, Івана Вахрушева та Єгора Шкребця.

Потоплення крейсера "Москва" - що відомо

Флагман Чорноморського флоту, ракетний крейсер" Москва " затонув у водах Чорного моря 13 квітня - після попадання в нього ракет "Нептун".  Точне число загиблих і тих, що вижили російське військово-політичне керівництво приховує. За словами родичів моряків, крейсер прямував до Одеси на висадку десанту. 

Втрата крейсера, за даними ЗМІ, обійшлася Росії в 750 мільйонів долар. 

Вас також можуть зацікавити новини: