Бойовики не припиняють обстрілів позицій ЗСУ / фото УНІАН

З початку доби в районі проведення операції Об’єднаних сил дістали поранення двоє українських військовослужбовців.

Як йдеться у зведенні прес-центру штабу ООС у Facebook, сьогодні збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню та обстріляли позиції підрозділів Об’єднаних сил.

Читайте такожУ бік окупованого Донецька випустили 15-метровий прапор України (відео)

Відео дня

«Так, по позиціях українських захисників поблизу Кримського російські окупанти застосували міномети 120-го калібру, автоматичні станкові гранатомети та стрілецьку зброю. Внаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали осколкові поранення. Евакуаційною технікою воїнів доставлено до військово-медичного закладу, де їм оперативно надано належну медичну допомогу. Стан здоров’я поранених задовільний», - зазначили у штабі.

Також повідомляється, що підрозділи операції Об’єднаних сил задля оборони використовували наявні вогневі засоби і дали адекватну відповідь.

«Втрати противника уточнюються», - додали в штабі.

Як повідомляв УНІАН, упродовж 28 червня збройні формування Росії 8 разів порушили режим припинення вогню. Також окупанти обстріляли населений пункт Північне, поблизу Торецька, випустивши ракету з ПТУРа, яка потрапила на подвір’я житлового будинку.