Ілюстрація / REUTERS

Про це повідомляє Reuters.

Кількість жертв може вирости в ході розбору завалів рятувальниками, зазначає агентство.

Представники поліції повідомляють, що близько 20 людей зникли безвісти. Влада намагається з'ясувати, що стало причиною сходу 14 вагонів поїзда.

Відео дня

На тлі сцен відчаю і туги, люди, що залишилися в живих, шукали членів своїх сімей, деякі також намагалися розібрати пошкоджені вагони, щоб врятувати родичів і забрати речі, розповів старший чиновник залізниці Пратап Раї.

"Ми використовуємо всі тактики, щоб врятувати життя, але це дуже важко – різати металеві вагони", – сказав Раї з місця події.

Читайте такожУ столиці Індії закривають школи і просять не виходити з будинків: забруднення повітря перевищено в 70 разів (фото)

З безлічі смертельних аварій це сходження з рейок може стати найгіршою залізничною трагедією в Індії з 2005 року, коли поїзд роздавив камінь, а інший впав у річку – тоді загинуло понад 100 осіб.

Система залізниць Індії є четвертою у світі за величиною, переправляючи більше 20 мільйонів чоловік кожен день, але вона має погану репутацію безпеки, адже тисячі людей помирають в результаті нещасних випадків щороку, в тому числі в частих аваріях поїздів.

Міністр залізничного транспорту Індії Суреш Прабху написав в твіттері, що уряд негайно проведе розслідування причин сходу з рейок і пообіцяв відзвітуватись.