Попередньо, викрадена сума — 500 тисяч гривень / фото dp.informator.ua

У понеділок, 13 серпня, у Дніпрі на вулиці Космічній зловмисники на Mitsubishi Lancer з номерами "Весілля" напали на ВАЗ 2106 і відібрали у чоловіків, що знаходяться в салоні,  півмільйона гривень.

Про це повідомляє "Інформатор". За попередньою інформацією від свідків, двоє чоловіків на ВАЗ їздили по «точках» і збирали гроші за продані товари. Коли вони забрали «данину» у цигарковому кіоску на зупинці на Космічній і збиралися їхати на наступну адресу, на них напали.

Читайте такожПограбування банку у Вишгороді: поліція розповіла про навчальну спецоперацію

Відео дня

За словами правоохоронців, коли чоловіки на ВАЗ стояли біля кіоску, до них під'їхали невідомі на Mitsubishi Lancer і напали на них. Зав'язалася бійка. В результаті нападники, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, забрали гроші і поїхали вниз по Космічної. Водій ВАЗа кинувся наздоганяти Mitsubishi. Однак далеко виїхати йому не вдалося — на парковці, через яку він поїхав, ВАЗ «зустрівся» з «Москвичем». У ДТП ніхто не постраждав.

Після пограбування в місті оголосили план «Перехоплення». Проте через деякий час його зняли. Автомобіль грабіжників поки знайти не вдалося. Mitsubishi Lancer чорного кольору, попередньо, з номерами «Весілля», на даний момент знаходиться в розшуку.

Раніше в Одесі затримали слідчих, які обібрали підприємців на $120 тисяч.