На запису видно три людини, які кидають через паркан "коктейлі Молотова" / tsn.ua

У Харкові сьогодні вночі троє осіб "коктейлями Молотова" закидали будинок Ігоря Пушкарьова, який є соратником колишнього командира "Східного корпусу" Олега Ширяєва.

Про це Він написав на своїй сторінці в Facebook.

Читайте такожУ Харкові відбулася перестрілка за участі бійців батальйону "Донбас" і активістами "Східного корпусу" – ЗМІ

Також він виклав запис, на якому видно три людини, які кидають через паркан "коктейлі Молотова". Судячи з таймкоду, інцидент стався близько 02:20.

«Будинок, який ми з дружиною будували власними руками. Більше 10 років. Для нас. Для наших дітей. Для моєї онуки. Сьогодні його підпалили. Підпалили ті, хто погрожував мені і моїй родині останні місяці. Це зробили ті, кого я колись вчив. Кого вважав побратимами», - написав він.

Нагадаємо, раніше соратники Олега Ширяєва заявляли про застосування до них сили і погрози з боку колишніх побратимів-націоналістів. Відповідне звернення виклав на своїй сторінці в Facebook 25 вересня Денис Андрус.

Як повідомляв УНІАН, 18 листопада в Харкові відбулася масова бійка на території спорткомплексу "Локомотив". Там побилися Олег Ширяєв і представники "Національного корпусу".

13 вересня 2018 року Ширяєв був затриманий після проведення слідчих дій у зв'язку з конфліктом через елеватор в с. Занки Харківської області. Йому було оголошено про підозру за ч. 4 ст. 296 КК України. Крім того, Ширяєву інкримінується ч 1 ст. 294 і ч. 2 ст. 347 (активна участь у масових заворушеннях, що супроводжувалися погромами, знищенням і пошкодженням майна, спробою захоплення будівлі, умисне пошкодження майна працівника правоохоронного органу шляхом підпалу) КК України.