Інцидент стався сьогодні в 6:40 / фото "Інформатор"

У неділю, 13 січня, в піцерії Mister Cat на вулиці Срібнокільській хлопець отримав кулю в спину з травматичного пістолета за те, що станцював лезгінку в закладі.

Про це повідомляє «Інформатор».

Читайте такожУ Харкові п'яний чоловік влаштував стрілянину (відео)

Інцидент стався в 6:40. Як повідомили учасники конфлікту, їх компанія з чотирьох молодиків і дівчат відпочивала в піцерії. Один з них вирішив станцювати лезгінку в закладі, що не сподобалося іншій компанії з трьох чоловіків. Коли «танцюрист» вийшов покурити, вони підійшли до нього і пред'явили претензії з приводу танцю, через що виникла словесна перепалка з бійкою.

Чоловіки кілька разів вдарили хлопця по обличчю, вибивши йому зуб. До хлопця, який танцював лезгінку, на допомогу підбігли товариші, після чого почалася масова бійка. У розпал бійки один з чоловіків дістав травматичний пістолет, зробив попереджувальний постріл, а потім вистрілив у спину «танцюристу» та спробував втекти з товаришами.

фото "Інформатор"

Після цього потерпілий хлопець зупинив машину патрульних поліцейських і розповів їм про подію, після чого правоохоронці затримали чоловіка, який стріляв. Своєї провини чоловік не заперечує, однак, за його словами, хлопець, який танцював лезгінку, перший вдався до образ компанії. Ті зробили йому зауваження, але це спровокувало бійку. Пістолетом, за його словами, він скористався після того, як "танцюрист" дістав ніж.

Відзначається, що в результаті бійки декілька людей отримали травми, а «танцюрист» - поранення з травматичного пістолета в область спини. На місці працювали кілька екіпажів патрульної поліції, «швидка» та слідчо-оперативна група.