У бійці брали участь підлітки / фото Facebook Ілона Силенко

Поліція встановлює учасників бійки біля станції метро "Палац спорту" в Києві, яка сталася ввечері 15 січня.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Києва, слідчі кваліфікують дії учасників інциденту як хуліганство.

"До правоохоронців звернулася жінка, яка стала свідком події. Вона розповіла, що ввечері побачила, як група невідомих б’є чоловіка поблизу торгово-розважального центру на площі Спортивній", - заявили в поліції.

Також сказано, що ця жінка втрутилась у конфлікт, аби припинити його, але учасники бійки кілька разів її штовхнули. За її словами, у бійці брали участь підлітки. "Після цього всі учасники з місця події втекли", - зазначили в поліції.

Читайте такожУ Києві побили авіаконструктора заводу "Антонов" Ковальського (відео)

Через декілька хвилин жінка на станції метро вказала на трьох підлітків, яких правоохоронці запросили до кімнати поліції з метою встановлення причетності до вказаної події.

На даний час до столичної поліції не надходило офіційних заяв від потерпілого, правоохоронці встановлюють його особу.

Слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці вивчають відео з місця інциденту для встановлення всіх учасників та причин інциденту.

Також поліцейські звертаються з проханням до всіх громадян, які впізнали правопорушників з відео та фото, розміщених у соціальних мережах і ЗМІ, звертатися за телефоном 102 або 0997170043.

Як повідомляв УНІАН, у центрі Києва, в районі станції метро "Палац спорту", група підлітків жорстоко побила перехожого. Зазначалося, що цей випадок не поодинокий. 2 січня ці ж підлітки на тому ж місці напали на чоловіка з хлопчиком-підлітком. Також повідомляється, що цю компанію неодноразово помічали біля Палацу спорту за розпиванням алкогольних напоїв.