На Житомирщині військова прокуратура розслідує смерть військовослужбовця / фото УНІАН

На Житомирщині військова прокуратура розслідує загадкову смерть військовослужбовця, труп якого вчора знайшли у річці під Житомиром.

Як повідомили УНІАН у військовій прокуратурі Житомирського гарнізону, у Житомирському районі в річці в межах військового полігону вчора виявили тіло військовослужбовця без ознак життя. Тіло військовослужбовця витягли з води і направили в бюро судово-медичної експертизи. Також до цього був здійснений виїзд експертів на огляд місця події. Наявних ознак насильницької смерті на тілі загиблого виявлено не було.

Читайте такожНа Житомирщині за загадкових обставин загинула студентка, яку нібито висадили з маршрутки вночі (відео)

Відео дня

«Тіло військового направили для проведення судово-медичної експертизи та встановлення точних причин смерті», — пояснив УНІАН заступник військового прокурора, підполковник юстиції Олексій Рихлюк.

За його відомостями, наразі прокуратурою розслідується кримінальне провадження, розпочате за ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

«Чи падав військовий з мосту, чи ні, а також чому він загинув, наразі невідомо, це буде встановлено пізніше”,- зазначив Рихлюк. Він також уточнив, що загиблий служив на Миколаївщині і перебував на Житомирщині у службовому відрядженні на курсах, а інших відомостей про цю подію ще немає. Розслідування цієї справи триває.

Раніше на Житомирщині в одній з військових частин знайшли мертвим військовослужбовця строкової служби.