Під час оперативного втручання хлопчик помер / Flickr

У селі Великі Цепцевичі на Рівненщині п’ятирічного хлопчика на смерть завалило піноблоками.

Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Трагедія сталася учора, 31 травня, близько 14:00. Поліцейські попередньо встановили, що п’ятирічний хлопчик грався на власному подвір’ї, де були складені піноблоки. Дитина вирішила вилізти на них, але коли руками зачепилася, піноблоки впали на неї.

Відео дня

Читайте також"Поліцейські були такі п’яні, що не знають, хто саме стріляв": бабуся 5-річної дитини розповіла про обставини поранення

Хлопчика негайно доставили до медзакладу, втім, лікарям не вдалося врятувати його життя - під час оперативного втручання він помер.

У поліції за цим фактом розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство з додатковою відміткою «побутовий нещасний випадок»).

Як повідомляв УНІАН, слідчі ДБР розслідують кримінальне провадження за фактом умисного заподіяння тяжких тілесних ушкоджень працівниками Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП в Київській області 5-річному хлопчику.

В ніч на неділю голова Нацполіції Сергій Князєв повідомив про затримання двох підозрюваних поліцейських. За його словами, поліцейські під час скоєння злочину перебували поза службою, без табельної зброї, у стані алкогольного сп‘яніння.