У Дніпрі побили підлітка, який попався на крадіжці / Інформатор

Охоронці ринку на вулиці Образцова в місті Дніпро затримали і побили 14-річного хлопця, який намагався вкрасти встановлену на кіоску камеру відеоспостереження. Побитий був і чоловік, який напоумив підлітка на злочин.

Читайте такожУ Львові поліція врятувала самогубцю, який запхав скло до рота і намагався викинутися з вікна (відео)

Як повідомляє «Інформатор», інцидент стався в ніч на 5 серпня. Охоронці помітили неповнолітнього злодія і спробували його затримати. Підлітка спробував відбити чоловік, якому теж завдали кілька ударів, після чого викликали поліцію.

Пізніше з'ясувалося, що чоловік, якого побили охоронці, порекомендував хлопцеві вкрасти камери.

Приїхавши на місце, патрульні зупинили бійку і викликали на місце швидку. Виявилося, що потерпілому підбурювачу злочину знадобилася допомога медиків, його госпіталізували.

Охоронець запевняв, що ніхто нікого не бив і навіть стверджував, що в рюкзаку у підлітка лежить травматична зброя. Сумку хлопця оглянули поліцейські в присутності понятих. В рюкзаку дитини жодної зброї не виявилося, але там знайшлася одна з камер, яка раніше висіла на кіоску.

На лобі підлітка виднілася велика гематома, а сам він скаржився на сильний біль. Медики доставили дитину і її матір, яка прибула на місце, в дитячу обласну лікарню. Жінка повідомила, що планує написати в поліцію заяву про побиття сина.

Поруч з місцем інциденту правоохоронці знайшли дві біти, гумову і дерев'яну.