Батько викинув трирічного сина у криницю глибиною 18 метрів / фото: пресслужба поліції

У Черкаській області зловмисник завдав ножового поранення прийомній дочці, а рідного сина кинув у колодязь.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Черкаської області.

Повідомлення про те, що чоловік завдав тілесних ушкоджень двом малолітнім дітям, надійшло сьогодні ввечері до Тальнівського відділення поліції.

Відео дня

Читайте такожЗМІ дізналися, як живе сім'я вбивці Даші Лук'яненко після страшної трагедії

На місці події правоохоронці з’ясували, що господар будинку наніс декілька ножових поранень прийомній 10-річній дочці, а 3-річного сина скинув у криницю глибиною 18 метрів та втік. На час приїзду медиків та рятувальників діти були живі.

Працівники ДСНС витягли хлопчика з колодязя та передали лікарям, які вже надавали допомогу травмованій дівчинці. Дітей з тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні, де їм надається медична допомога.

Зловмисника поліцейські знайшли на території району, де він переховувався в кущах. Його затримано, з ним працюють слідчі.

За вказаним фактом вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 2 статті 115 (Умисне вбивство  двох або більше осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком  від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Як повідомляв УНІАН, у Дніпрі діти, граючись на подвір’ї, облили бензином і підпалили 8-річного Кирила Яцуна. Хлопчика госпіталізували до дитячої обласної лікарні.