Журналісти та активісти приїхали перевірити інформацію про знущання з дитини / facebook.com/mvs.gov.ua

В Одесі чоловік із застосуванням кувалди й газового балончика напав на громадських активістів і знімальну групу місцевого «7 телеканалу», які приїхали перевірити інформацію про нібито його знущання з малолітнього сина.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив телеканал.

Читайте такожЧекали під будинком: натовп радикалів жорстоко побив військового-гея

Відео дня

Як зазначається, сьогодні знімальна група разом з громадськими активістами прибула на вулицю Панаса Мирного, де в приватному будинку чоловік силою утримує свого 7-річного сина. Інформацію про те, що хлопчик постійно плаче, у тому числі ночами, розповсюдили активісти.

Зокрема, за словами очевидця Ірини Семкиної-Мецкер, вона бачила, як мати намагалася підійти до хлопчика, але чоловік силою затягнув його у двір.

«Сусіди стверджують, що він знущається з дитини систематично. Дитина, зі слів сусідів, лежить під воротами, заглядає в щілину і плаче... Мати оголосила голодування і сказала, що без свого сина не піде», - повідомила Сьомкіна-Мецкер.

Інцидент стався, коли кілька громадських активістів і знімальна група телеканалу, перебували на вулиці, недалеко від будинку, в якому проживає чоловік з двома дітьми. Зокрема, з 7-річним хлопчиком, через якого стався конфлікт.

За словами журналістів, чоловік вибіг на вулицю з кувалдою, якою кілька разів ударив по автомобілю журналістів, розбивши скло. Крім того, він пирснув в обличчя з газового балончика оператору телеканалу Андрію Кулибі.

«На місці події вже працюють «швидка» і поліція... Чоловік озброєний мисливською рушницею. Він спрямував дуло в бік співробітників поліції та кореспондента «7 каналу», - заявив телеканал.

Постраждалого телеоператора Кулибу забрали медики.

Зі слів очевидців, разом з батьком брав участь у нападі його старший син.

Громадські активісти стверджують, що про ситуацію з 7-річною дитиною неодноразово повідомляли у поліцію та службу в справах дітей, але жодних дій для вирішення конфлікту не робилося.

Як повідомляв УНІАН, в Одеській області за фактом загибелі 15-річного підлітка від вогнепального поранення відкрили справу за статтею «умисне вбивство».