33-річного інспектора чергової частини поліції Рівне, якого вранці 9 жовтня знайшли мертвим на робочому місці з табельною зброєю, цькувало керівництво.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Читайте такожПід Києвом автомобіль збив на смерть двох сестер-близнюків

За інформацією поліції, висували кілька стандартних можливих причин самогубства. Зокрема – заборгованість за кредитами й проблеми в родині.

Водночас колеги загиблого, які вирішили залишитися анонімними, ймовірною причиною називають конфлікт з керівництвом рівненської поліції.

«Було ряд проблем: проблема у сім’ї, також дитина з ДЦП і ще є проблема в керівнику. З матюками, з ображаннями говорять, що ти не потрібний», – сказав поліцейський журналістам.

У поліції гіпотезу цькування не підтверджують. Навпаки – згадують загиблого тільки як сумлінного працівника. За словами заступника ГУНП в Рівненській області Олександра Панасюка, напередодні та в день трагедії інспектор ні з ким не сварився і поводився спокійно.

Наразі правоохоронці проводять службове розслідування.

Як повідомляв УНІАН, мертвим із вогнепальним пораненням голови чергового знайшли сьогодні вранці, 9 жовтня. 

Поліція розпочала досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Визначається підслідність кримінального провадження. Крім того, працівниками внутрішньої безпеки та відділу інспекції особового складу за вказаним фактом проводитиметься службове розслідування.