Фоторобот збоченця / facebook.com/UA.KyivPolice

У Києві протягом доби сталося два випадки вчинення сексуальних злочинів щодо неповнолітніх дівчат.

Читайте такожНа Дніпропетровщині чоловік зґвалтував 5-річну дівчинку

Про це повідомили у відділі комунікації столичної поліції.  "До Подільського управління поліції від жінки надійшло повідомлення про те, що у під'їзді будинку на вулиці Червонопільській невідомий чіплявся до її 10-річної доньки та торкався її тіла. Дівчинці вдалося вирватися із рук зловмисника, який після цього втік", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

За словами заявниці, незнайомець – худорлявої тілобудови зростом приблизно 150 см з коротким темним волоссям та навушниками на голові, був одягнутий у темно-синю кофту з капюшоном, темно-сині джинси, білі кросівки. Особлива прикмета – не вимовляє літеру "р".

"Також до Дарницького управління поліції звернулася місцева мешканка із повідомленням про те, що в арці будинку на вулиці Драгоманова невідомий оголив статевий орган, чим вчинив розпусні дії щодо її 11-річної доньки", - додали правоохоронці.

Правоохоронці встановлюють особи причетних до вказаних злочинів, щоб надалі притягнути їх до кримінальної відповідальності.

Раніше у школі №123 в Подільському районі Києва спалахнув скандал через невідомого чоловіка, який чіплявся до першокласника в туалеті.