При собі чоловік, зокрема, тримав чотири гранати / ГУНП в Харківській області

Учасник перестрілки в Харкові Олексій Тітов, який пізніше підірвався на гранаті, зберігав на своїй дачі цілий арсенал зброї.

Про це повідомляє харківський Telegram-канал "Ракло".

«На дачі стрілка в Руській Лозовій був виявлений цілий арсенал: понад 50 гранат, вогнемет "Джміль" російського виробництва, гранатометні постріли ВОГ-25, підствольні гранатомети, реактивні протитанкові гранати, американська гвинтівка AR 15 з оптичним прицілом і глушником, ручний кулемет Калашникова, кілька автоматів Калашникова, тротилові шашки і різні боєприпаси», - йдеться в повідомленні Telegram-каналу.

Відео дня

Читайте такожПерестрілка у Харкові: стало відомо про стан пораненого поплічника "оплотівця" Жиліна (відео)

Трохи раніше канал уточнив, що на місці перестрілки, що сталася 25 жовтня, Тітов залишив австрійський пістолет "Глок" з глушником та ізраїльський пістолет-кулемет "Узі".

«Це ефективна, дорога імпортна зброя ближнього бою, яка використовується багатьма арміями і спецслужбами світу», - уточнив канал.

«Якщо подивитися відео, то можна побачити, що він більш точно і професійно стріляє, ніж члени банди Жори. Видно спеціальну підготовку. Тітов зберігав холоднокровність і не втрачав своїх опонентів з виду, на відміну від них самих. Поліція спрацювала досить оперативно, і їм вдалося не дати злочинцеві піти», - йдеться в інформації Telegram-каналу.

Нагадаємо, в п'ятницю, 25 жовтня, у Харкові біля супермаркету на вулиці Клочківській сталася стрілянина, внаслідок якої загинув один чоловік, ще один отримав поранення. Пізніше один з учасників перестрілки підірвав себе гранатою.

За даними ЗМІ, учасником перестрілки був Георгій Ісаков, більш відомий під кличкою «Жора», що має відношення до кримінального світу і був соратником вбитого лідера "Оплоту" Жиліна. Він з бандою сидів у кафе "Восторг", і там, судячи з усього, вони посперечалися, що призвело до перестрілки на парковці.

Убитий у перестрілці - Володимир Борох, відомий як "Тайсон", права рука Жори. Сам Жора зараз у четвертій лікарні з проникаючим пораненням у груди.