Хлопець завдав жертві понад 50 ударів / Соцмережі

Відомого тернопільського тату-майстра, 27-річну Тетяну Подвашевську, вбили у власній квартирі у квітні 2019 року. Головний підозрюваний у справі - її друг, 25-річний Андрій Горбатюк.

Читайте також"Я її б' ю, морда, як кисіль вже, а вона все кричить": підліток з Харкова по-звірячому вбив дівчину (фото)

28 листопада відбулося чергове судове засідання, на якому Горбатюку знову продовжили термін утримання під вартою. На суді виступила мама загиблої дівчини, яка заявила, що хоче отримати від Горбатюка компенсацію у вигляді двох мільйонів гривень. Частину грошей вона хоче віддати на благодійність.

"Моя донька страждала, вона була жива, але вона страждала. Коли я відкрила її труну, то побачила, що вся її ліва рука була порізана. Вона у мене була лівша і вона цією рукою відбивалася. Вся шия в неї теж була в порізах. А ще й по спині. Вона мучилася, дуже мучилася. Понад 50 ударів було на ній. Вона була сенсом мого життя, і я вимагаю компенсацію у два мільйони гривень за моральну шкоду. Я не хочу цих грошей, я хочу, щоб половина цих грошей пішла на церкву, а друга половина – на тих дітей, які хворіють", - сказала мама загиблої дівчини, слова якої передає "РБК-Україна".

Як повідомляв УНІАН, злочин стався у ніч з 15 на 16 квітня. Тернополянин прийшов додому до знайомої, щоб завершити раніше набите тату. Через сварку, яка виникла між ними під час спілкування, він накинувся на 27-річну татуювальницю й почав її бити ножем. На тілі потерпілого судово-медичний експерт виявив понад 50 колото-ріжучих ран. Жінка померла внаслідок масивної втрати крові.

На її шиї також виявили сліди від укусів іклами. Після вбивства чоловік втік. Затримали його 17 квітня, а наступного дня суд обрав йому запобіжний захід – утримання під вартою.

У підозрюваного нетипова зовнішність – зафарбовані в чорний колір білки очей, загострені ікла зубів й роздвоєний язик.