Внаслідок загорання будинку постраждала неповнолітня донька / facebook.com/konstantin.protsenko.9

У Чернівцях поліція затримала чоловіка, який намагався підпалити свою сім’ю.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Правоохоронці встановили, що в приватному будинку між 38-річним чоловіком та його 43-річною співмешканкою виникла суперечка. 16-річна донька намагалася вгамувати п’яного батька, але той поводився агресивно.

Відео дня

Читайте такожВбивство немовляти у Дніпрі: поліція розшукує матір хлопчика, тіло якого знайшли на смітнику

«Взявши з підсобного приміщення пляшку з бензином, облив ним кімнату та доньку. Рідина потрапила на гарячу піч і загорілася. Вогонь миттєво перекинувся на 16-річну дівчину. Залишивши в будинку дружину і трьох дітей, чоловік втік з місця злочину», - йдеться у повідомленні.

Слідчі затримали чоловіка в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання.

Затриманому оголошено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна), частиною 2 статті 15 (Замах на злочин) та пункту 1 частини 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

За клопотанням слідчого Шевченківський районний суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на шістдесят діб без альтернативи внесення застави.

Наразі призначено низку криміналістичних експертиз. Триває досудове розслідування.