Двом підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою / фото УНІАН

Київський районний суд Одеси заарештував трьох підозрюваних у збройному нападі на замовників інтимних послуг.

Як повідомили УНІАН у суді, двом підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів без права внесення застави.

Третьому - у вигляді цілодобово домашнього арешту.

Відео дня

За даними слідства, підозрювані вирішили скоїти розбійний напад на людей, які стають клієнтами повій. Зокрема, жінка, яка приїжджала за викликом клієнта, встановлювала наявність у нього коштів, а потім передавала цю інформацію підозрюваним. Отримавши необхідну інформацію, чоловіки нападали на потерпілих безпосередньо в їх будинках або підстерігали при виході.

В останньому випадку підозрювані відібрали у потерпілих 1,2 тис. дол.

Читайте такожВ Одесі поліція "накрила" бордель, облаштований в орендованій квартирі (відео)

Як уточнили УНІАН у правоохоронних органах, потерпілі, у яких відібрали вищеназвану суму, - жителі Рівненської області.

Як повідомляв УНІАН, 3 лютого в Одесі затримали трьох чоловік за збройний розбійний напад на туристів, що були відвідувачами борделю.

Встановлено, що туристи, які прибули на відпочинок до Одеси, орендували житло в центрі міста. Троє чоловіків під виглядом працівників охоронної фірми, проникли в цю знімну квартиру і, погрожуючи туристам пістолетом, заволоділи 1,2 тис. доларів.

До складу групи входило троє місцевих жителів, двоє з яких раніше судимі за тяжкі злочини. Інформацію про матеріальний стан обраних жертв зловмисники отримували від «працівниць» борделю.