REUTERS

Військовослужбовця, підозрюваного у вбивстві жінки-медика на території Яворівського полігону, затримано, завтра йому обиратимуть запобіжний захід.

Про це військовий прокурор Львівського гарнізону Владислав Савинець повідомив в ефірі телеканалу "112 Україна".

Читайте такожНа Чернігівщині під час навчань були поранені двоє військових

Відео дня

Говорячи про обставини вбивства, він зазначив, що 18 квітня до військової прокурори Львівського гарнізону надійшло повідомлення про те, що близько 3.00 ночі на території полігону відбулася сварка між чоловіком-військовослужбовцем, який служив за контрактом, та жінкою-військовослужбовцем-фельдшером. Внаслідок сварки чоловік завдав фельдшеру три ножових поранення, від яких вона загинула на місці події.

"На даний час даного військовослужбовця затримано за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого частину першою статті 115 Кримінального кодексу України, - це умисне вбивство. Йому повідомлено про підозру. Завтра буде вирішуватися питання щодо обрання йому запобіжного заходу", - сказав прокурор.

Він також уточнив, що, згідно з попередньою інформацією від свідків, "спочатку сварка відбулася між двома жінками, а потім до даної сварки приєдналася особа, яка підозрюється в убивстві". Причини конфлікту поки не встановлені.

Як повідомляв УНІАН, на Львівщині на території наметового містечка Міжнародного центру миротворчості та безпеки (Яворівський військовий полігон) вночі 18 квітня військовослужбовець вбив жінку-військового медика. Тіло вбитої військовослужбовець виніс з намету і викинув у розташовану неподалік вигрібну яму.