За кермом автомобіля "Лексус", який спровокував ДТП в Харкові, в результаті якого загинуло щонайменше 5 осіб і ще 6-постраждало, могла знаходиться Олена Олегівна Зайцева.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив волонтер Роман Синіцин.

Читайте такожПоліція затримала дівчину-водія, яка в'їхала в натовп у Харкові (фотогалерея)

Відео дня

«Кажуть, 20-річна дівчина за кермом. Зайцева Олена Олегівна, кажуть. Кажуть, вже її охорона і рішали підтягнулися. Кажуть, у стані сп'яніння. Кажуть, з подругами була», - сказано в повідомленні.

"Кажуть під МРЕО уже купа блатних машин і є варіант, що авто переоформлять зараз швиденько з когось на когось. Дуже цікаво дізнатись на кому Лексус і Туарег", - додає Синіцин.

За словами очевидця трагедії Алека Ясного, на підмогу до водія Лексуса приїхала охорона з автоматами.

"Мажорки на Лексус номерах АХ0032ЕС просто знесли людей! Люди обурені, захист водітельші приїхала охорона з автоматами", - написав він.

Як додав радник глави МВС Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook, цей же Лексус RX350 (держномер АХ 0032 ЄС) вже проїхав на червоне світло взимку минулого року.

Читайте такожУ Харкові позашляховик в'їхав у натовп людей: 5 загиблих (фото, відео)

"Ми справді не знаємо хто був за кермом у той день, ця ж дівчина-мажор 1997 року народження, яка стала причиною загибелі 6 харків'ян, або ж хтось з її рідних. Але з цього відео видно, ясно видно, що сьогоднішня трагедія була визначена", - написала Геращенко.

Читайте також: Усі подробиці жахливої ДТП у Харкові: хто така Олена Зайцева, як сталася трагедія і що сталося після (фото, відео 18+) 

Пізніше стало відомо, що кількість загиблих в результаті ДТП в центрі Харкова збільшилася до шести осіб, серед них була 15-річна дівчина.

Правоохоронцями було встановлено особи трьох загиблих: Олександр Євтєєв (27 років), Ніна Кобісева (28 років), Олена Умаєва. У лікарні доставлено: Берченко Олена, Юрій Неудачин, Оксана Нестеренко. Особи ще двох жінок встановлюються: вагітна жінка доставлена ​​в обласну лікарню, інша постраждала - у відділення політравми харківської лікарні. Лікарі вночі оперували трьох постраждалих, серед яких була вагітна жінка. Стан двох осіб залишається вкрай важким.