Один із собак повалив поліцейського на землю / фото facebook Тетяни Коврижкіної

У селі Саф'яни Ізмаїльського району Одеської області пес бійцівської породи накинувся на поліцейського.

Про це в Facebook повідомила місцева мешканка Тетяна Коврижкіна.

За її словами, почалося з того, що 9 січня на вул. Ярослава Мудрого, 14, у дворі багатоквартирних будинків на бездомного собаку напали два пси бійцівської породи, що належать жінці, яка проживає в приватному секторі на вул. Бессарабська.

Відео дня

Після того, що сталося люди викликали поліцію, оскільки бійцівські собаки перебували на вулиці і представляли загрозу життю та здоров'ю оточуючих.

Читайте такожУ Кременчуці собака покусав за ноги трирічну дівчинку

На місце прибув поліцейський, але, коли він спробував поспілкуватися з власниками агресивних тварин, один із собак на нього напав. Зокрема, пес стрибнув на інспектора, в результаті чого чоловік впав.

"За словами поліцейського, тварина діяла цілеспрямовано, стрибок був спрямований в область шиї. Поліцейський встиг зреагувати, і, на щастя, фізично не постраждав", - повідомила Коврижкіна.

Вона також оприлюднила відповідні фото, на одному з яких – постраждала дворняга.

фото facebook Тетяни Коврижкіної

Як уточнила Коврижкіна УНІАН, до правоохоронних органів вже подано відповідну заяву. Постраждала дворняга зараз перебуває під наглядом зоозахисників. Також жінка акцентує на тому, що бійцівські собаки стали небезпечними через певне виховання та ставлення до них їхніх власників. Домоволодіння, в якому містяться тварини, розташоване навпроти дитячого садка.

Раніше повідомлялося, як у Дніпрі взятий з притулку ротвейлер покусав нового господаря.

Вас також можуть зацікавити новини: