Трапилося страшне ДТП - Рівненщина опинилася у центрі уваги / скріншот

У Рівненському районі Рівненської області - біля села Михалин трапилася смертельна ДТП - на заокругленій ділянці дороги машина Mercedes-Benz Vito виїхала на зустрічну смугу й зіткнулася з вантажівкою DAF, загинули чотири особи, одна людина отримала тяжкі травми й була госпіталізована.

Трагедія на дорогі трапилася близько 10 ранку у п'ятницю, 2 лютого, повідомила поліція Рівненської області у Facebook. За відомостями правоохоронців, унаслідок аварії загинув 50-річний водій мікроавтобуса, який мешкав у селі Вітковичі, а також його дві пасажирки - 47-річна односелиця й 43-річна мешканка села Богуші. Потім у лікарні помер один із травмованих пасажирів авто Mercedes-Benz.

"…із тяжкими травмами госпіталізували іще двох пасажирів: 37-річну жительку села Богуші та її 44-річного односельця. Останній, попри надану медиками допомогу, помер у лікарні", - зазначили правоохоронці.

За кермом вантажівки був 30-річний мешканець селища Клесів. Чоловік пройшов перевірку, в результаті якої встановлено, що він був тверезий.

Керівник Рівненської обласної військової адміністрації Олександр Коваль повідомив, що унаслідок трагічної аварії без матерів та батьків залишилися діти з двох родин. "В одній із сімей батьків втратило вісім неповнолітніх дітей, в іншій - п’ятеро. Нині усі неповнолітні перебувають з родичами. Служба у справах дітей слідкує за ситуацією", - написав чиновник у своєму каналі в Telegram.

Важливі новини України - сьогодні це варто прочитати

Наприкінці травня стало відомо, що вночі очільник Макарівського районного суду Київської області Олексій Тандир на блокпосту наїхав на військовослужбовця Нацгвардії. Нацгвардієць загинув на місці ДТП, а суддю затримали, і згодом суд йому обрав запобіжний захід.

Крім того, пізніше його відсторонили від здійснення правосуддя. Було встановлено, що у момент аварії Тандир перебував у стані сп'яніння. На початку лютого стало відомо, що Вища рада правосуддя ухвалила рішення про зупинення розгляду дисциплінарної справи щодо Тандира.

Вас також можуть зацікавити новини: