Обидва чоловіки написали заяви до поліції / фото Нацполіція

На Чернігівщині місцевий житель зіпсував агітаційний намет однієї з партій, а керівник її осередку вистрілив у чоловіка з травматичної зброї.

Як повідомляє Сектор комунікації поліції Чернігівської області, сьогодні до поліції надійшла інформація про те, що у центрі міста Бобровиця невідомий пошкодив агітаційний намет однієї з політичних партій, позицію якої він не підтримує, а згодом конфлікт переріс у бійку із застосуванням травматичної зброї.

Читайте такожНа Хрещатику спецпризначенці зі стріляниною затримали групу розбійників (відео)

Відео дня

Правоохоронці встановили, що один з місцевих жителів попросив агітаторку, яка перебувала в наметі, прибрати його. Жінка покликала на місце події керівника партійного осередку, і між чоловіками виник конфлікт.

Спочатку невдоволений громадянин зіпсував агітаційний намет, а згодом під час бійки представник політсили вистрелив опонентові в плече із револьвера під патрон Флобера.

Обидва чоловіки написали заяви до поліції.

Слідчі відкрили провадження за ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, що карається штрафом, громадськими або виправними роботами. У ході досудового розслідування діям кожного учасника конфлікту буде надана належна правова оцінка.

Окрім того, поліцейські склали адміністративний протокол на чоловіка, який зіпсував агітаційний намет. Згідно зі статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення, дрібне хуліганство карається штрафами, громадськими або виправними роботами з відрахуванням 20% заробітку або адмінарештом.

Вас також можуть зацікавити інші новини: