Солдат помер від побоїв \ фото dnepr24.com.ua

В Одесі помер військовослужбовець, якого побили товариші по службі.

Читайте такожНа Донбасі військовий побив та підпалив товариша по службі

Як повідомили УНІАН у прес-службі Спеціалізованої прокуратури у військовій і оборонній сфері Південного регіону України, 32-річний військовослужбовець-контрактник 11 окремого мотопіхотного батальйону помер у госпіталі 18 січня.

Відео дня

Як уточнили у відомстві, до Військово-медичного клінічного центру Південного регіону (військовий госпіталь, Одеса) потерпілого було доставлено напередодні, 17 січня, з Подільського району Одеської області.

Попередньо встановлено, що 15 січня він разом з двома товаришами по службі розпивав у казармі спиртні напої, і між ними сталася сварка, що перейшла в бійку.

«Стався конфлікт, в ході якого двоє військових побили свого товариша по службі, 1988 року народження. Пізніше, 17 січня, потерпілого було доставлено до Військово-медичного клінічного центру Південного регіону, де наступного дня від отриманих травм він помер у реанімації», - повідомили в прес-службі.

Наразі з'ясовуються мотиви конфлікту, причини смерті військовослужбовця та інші обставини трагедії, а також призначено низку судово-медичних експертиз, допитуються свідки.

Розслідування здійснюють співробітники Подільського управління поліції регіонального главку Нацполіції за фактом завдання умисного тяжкого тілесного ушкодження (ст. 121 Кримінального кодексу). Процесуальне керівництво - Військова прокуратура Одеського гарнізону.

Як уточнило джерело в поліції, зокрема, потерпілий дістав закриту черепно-мозкову травму.

Інші кримінальні новини