Жінку затримали 30 квітня на одній з вулиць Харкова, вона була повністю гола і тримала пакет з головою доньки / newsroom.kh.ua

Підозрювану у вбивстві власної доньки, мешканку Харківської області можуть відправити на психічну експертизу у сусідній регіон.

Про це повідомляє місцеве видання NewsRoom з посиланням на підтвердження правоохоронців.

Читайте такожНа Харківщині викрито поліцейського у приховуванні умисного вбивства (фото, відео)

Відео дня

Зараз слідчі вирішують, чи треба перевозити жінку до Дніпра, де є спеціалізована клініка з сучасним обладнанням. Поки фігурантка, як й раніше, перебуває під вартою.

Як повідомляв УНІАН, 30 квітня вранці у Харкові поліцейські затримали оголену жінку в неадекватному стані. В одній руці вона тримала ніж, в іншій – пакет, в якому була відрізана голова людини. 

Згодом до поліції звернувся житель села Подвірки та повідомив, що вранці виявив обезголовлене тіло своєї 13-річної племінниці. У будинку він мешкає разом зі своєю сестрою та її донькою. Врешті-решт поліція встановила, що жінка найімовірніше убила свою власну дочку. 

28 травня апеляційний суд Харкова розгляне апеляційну скаргу адвоката підозрюваної у навмисному вбивстві своєї 13-річної доньки Тетяни П’янової щодо зміни запобіжного заходу на домашній арешт.