Пасажирку, що палить, з салону витягли копи / скріншот

В Одесі пасажирка, ймовірно, перебуваючи в неадекватному стані, курила в салоні тролейбуса. Після вона обматюкала патрульних, які витягали її силою з салону.

Відповідне відео опубліковане в групі "Одесса - спальники и центр" у Facebook.

Як повідомляється, жінка не реагувала на зауваження водія та інших пасажирів, після почала хамити копам.

Відео дня

"Поліцейські, що приїхали на інцидент, спочатку спробували урезонити злісну порушницю. А коли слова вмовляння не допомогли - просто силою вивели жінку з салону. Причому під бурхливе схвалення пасажирів", - йдеться в повідомленні.

На записі видно, як пасажирка неодноразово грубіянить оточуючим, при цьому демонстративно курить прямо в салоні. Іноді вона для вигляду надягала захисну маску. Все це супроводжується постійними матюками. У підсумку двом патрульним вдалося витягнути її з салону й тролейбус продовжив рух після затримки.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика.

Раніше в київському метро був помічений черговий пасажир, який вирішив покурити прямо у вагоні. Побачивши, що його знімають на відео з сусіднього вагона, хлопець показав непристойний жест. Варто відзначити, що у вагоні, крім того, хто палить, знаходилися й інші пасажири. Вони, за даними журналіста-свідка, погодилися підкурити йому у вагоні поїзда.