У підсумку пасажир вистрибнув на рейки й намагався "йти пішки" / фото Facebook Вахтанг Кипиани

У столичному метро напередодні ввечері стався інцидент, через що було тимчасово затримано рух потягів.

Його деталі розповів історик Вахтанг Кіпіані, який став очевидцем неординарної ситуації.

Інцидент трапився на станції "Контрактова площа". Там один з пасажирів, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, почав "бикувати" попри присутність там чергового поліцейського.

"Безпорадний мент весь цей час ходив за ним замість того, щоб просто зробити свою роботу. Врешті чувак стрибнув на рейки і пішов тунелем у бік центру. Рух було зупинено хвилин на 5-7. Поїхали", - написав Кіпіані.

ОНОВЛЕНО. У столичній поліції підтвердили сайту "Сегодня" вказаний інцидент.

"Потяг у метро стояв дві хвилини, поки чоловік вилазив на перон. Чоловік поводився неадекватно, був в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння. Його заспокоювала співробітниця метро. Він скористався метушнею на пероні і втік в сторону виходу з метро. Поліцейському не вдалося його наздогнати і затримати. На цей момент його особу не встановлено ​​", - розповіли правоохоронці, додавши, що продовжують пошуки хулігана. В результаті інциденту обійшлося без постраждалих.

Згодом у мережі з'явилося відео інциденту.

Як повідомляв УНІАН, раніше у Києві чоловік влаштував "туалет" прямо на рейках метро: в мережі показали відео. Це сталося на станції "Хрещатик".

Вас також можуть зацікавити інші новини: