Під Вінницею палає критий ринок / фото ДСНС

У Вінницькій області спалахнула масштабна пожежа. Загоряння сталося на території критого ринку в м. Хмільник.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Вінницькій області. Відомо, що вогонь спалахнув біля 20:30 у суботу, 25 листопада. 

"Площа загоряння 800 кв.м. На місці задіяно підрозділи ДСНС у складі понад 50 чол. особового складу та 14 одиниць спецтехніки", – йдеться у повідомленні.

О 22:15 наголошувалося, що рятувальникам вдалося локалізувати полум'я. У ДСНС також уточнили, що на місці інциденту працюють 54 рятувальники та 15 одиниць спецтехніки.

Оновлено: О 23:08 пожежу на критому ринку ТК "Центральний" у м. Хмільник на Вінниччині було ліквідовано, повідомили в ДСНС. Наразі рятувальники проводять проливку та розбір конструкцій.

"До ліквідації пожежі від ДСНС залучено 54 чоловіки особового складу та 15 одиниць техніки, а також підрозділи місцевих пожежних команд з сіл Уланів та Війтівці, підвоз води додатково організовано добровільною пожежною командою села Березна. Що стало причиною виникнення пожежі наразі встановлюється", – йдеться у повідомленні.

Пожежі в Україні: інші новини

12 листопада у Харкові на заправці спалахнув автомобіль, після чого стався вибух. Відомо, що внаслідок інциденту було частково пошкоджено заправочне обладнання. Машина згоріла повністю. 

9 листопада у Вінниці сталася масштабна пожежа. Рятувальники боролися з вогнем усю ніч. Вогонь охопив складські приміщення, розташовані на вулиці Гонти – там зберігався ламінат.

30 вересня велика пожежа сталася в селі Стримба Івано-Франківської області – там спалахнув нафтопровід. Серед постраждалих були діти. Чотирьох осіб із опіками відправили на лікування до Німеччини, згодом двоє з них – 35-річний чоловік та 39-річна жінка – померли. 

Вас також можуть зацікавити новини: