У центрі Києва сталася пожежа

У Києві на Хрещатику горить корпус Київського національного університету імені Карпенка-Карого.

"Горить на третьому поверсі чотириповерхового навчального корпусу Київського національного університету імені Карпенка-Карого", - повідомив мер міста Віталій Кличко.

"Локалізація пожежі на площі 10 кв.м. на Хрещатику. Рятувальні підрозділи продовжують працювати над ліквідацією загоряння в приміщенні корпусу університету імені Карпенка-Карого". - додав він.

Відео дня

У Києві рятувальники ліквідували пожежу в університеті імені Карпенка-Карого на Хрещатику. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

"11 квітня о 9:41 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Хрещатик, що у Шевченківському районі столиці. По прибуттю вогнеборці встановили, що сталось загоряння в одному із приміщень на 2 поверсі 4-поверхової будівлі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що о 10:15 займання було ліквідовано на площі 10 кв. м. За попередніми даними, ніхто не постраждав.

Інциденти у Києві - деталі

Вчора бульвар Міхновського (колишній Дружби народів) в Києві в результаті прориву труби затопило гарячою водою. Через аварію утворилася велика автомобільна пробка. 

У Києві за розстріл кіоску у Солом’янському районі затримано чоловіка. Подія сталася 8 квітня 2023 року. Згідно із матеріалів кримінального провадження, уродженець міста Донецьк, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, перебував біля одного з торгівельних кіосків біля Солом’янського ринку. 

Вас також можуть зацікавити новини: