У столиці намагалися спалити автівку / фото Нацполіція

У Києві поліцейські затримали чоловіка, який намагався підпалити автівку Skoda. Замовлення на підпал він отримав через Telegram.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Києва.

Чоловіка затримали на вулиці Чистяківській, коли він облив автівку пальним. Виявилося, що він отримав замовлення на підпал авто за грошову винагороду через Telegram-канал. Пальне він придбав на автозаправці. 

Відео дня

З місця події поліцейські вилучили каністру із залишками рідини та запальничку. Також у зловмисника забрали телефон та одяг, у якому він був під час вчинення злочину. Автомобіль помістили на паркувальний майданчик, його власника розшукують.

Читайте такожУ Дніпрі комунальники вилетіли з автовишки, яку зачепила вантажівка (відео)Виявилося, що затриманий киянин перебуває в розшуку за вчинення шахрайства на території Шевченківського району.

фото Нацполіція

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України – замах на умисне знищення чужого майна шляхом підпалу.

Чоловікові готується повідомлення про підозру у скоєнні злочину та клопотання до суду щодо обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає від трьох до десяти років позбавлення волі.

Раніше повідомлялося, що СБУ затримала у Києві чоловіка, який готував теракт у столиці та збирав дані про українських військовослужбовців з прикордонних районів.

Вас також можуть зацікавити новини